Sant Feliu d'Alella

Full Parroquial                                            16/05/20

Després d’aquestes setmanes de confinament exigides per les autoritats pel Covid-19, el govern ha fet públic, l’entrada en la fase 1 del desconfinament. Per la qual cosa, ja es permet celebrar la missa amb l’assistència de fidels. Tanmateix, com diu el sr. Bisbe, en una carta adreçada als mossens, es summament recomanable que, durant aquesta fase 1, les persones grans o en situació de risc no surtin encara del seu domicili per anar a la parròquia.
Havent consultat el tema i havent estat assessorat per l’equip de mossens que formen el nostre arxiprestat de la Cisa, crec convenient de fer un retorn progressiu al culte públic. Es a dir, al entrar a la Fase 1, entrem també en un període que podríem anomenar “experimental”, de veure com es va desenvolupant l’assistència a les celebracions, tenint en compte que s’ha d’observar un protocol i unes mesures higièniques molt exigents. Aquest període experimental consistiria en celebrar els diumenges una única missa, a les 12 del migdia, deixant de moment la missa diària per més endavant, tenint en compte que la nostra parròquia està molt envellida i que aquestes persones encara no hi podran assistir. És veritat que tots desitgem trobar-nos formant assemblea cristiana per escoltar la Paraula de Déu, per lloar-lo i alimentar-nos del seu Pa de Vida. Però cal dir també que encara no ha desaparegut el perill de contagi. Ens cal doncs, aquestes mesures de prudència. A l’arribar a les altres fases, segons anem veien, ja aniríem ampliant l’horari.
Per tant, a la nostra parròquia a partir de juny ja podrem celebrar les misses matinals dels dies feines i la missa a les 12 del migdia. Donem-ne gràcies al bon Déu!
Esperem que, amb l’ajut de Déu, ben aviat puguem recuperar el culte amb una certa normalitat. Demanem a Maria, la Mare que ens assisteixi amb la seva bondat maternal. Demanem a Sant Feliu, el nostre patró que enforteixi la nostra esperança per encarar aquesta crisi sanitària i social. (Mn. Josep, rector)

Full Dominical

29 de maig de 2020

La nostra parròquia a partir de juny només farà les misses matinals dels dies feiners i la del diumenge al migdia. Donem-ne gràcies al bon Déu!
llegir més...


1 de març de 2020

Treballar en l’àmbit de la comunicació exigeix estar molt atent i no deixar-se enganyar pel «príncep de la mentida», que sempre està a l’aguait. Comunicar la veritat, la bondat i la bellesa hauria de ser el principal estímul i objectiu dels comunicadors.
llegir més...


23 de febrer de 2020

Us animo a iniciar junts la Quaresma, participant en l’acte central del Pla pastoral diocesà que tindrà lloc el proper diumenge, 1 de març, a les 18.00 h a la basílica de la Sagrada Família.
llegir més...

Salm del dia

Aclama Déu, tota la terra.

Activitats Setmanals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inici         Història     Full Parroquial     Grups Parroquials     Galeria     Gaudi     Contacte     Links

www.esglesiadalella.org

Plaça de l'Ajuntament, 13 • 08328 Alella, Barcelona • Telf: 93 555 23 91